Păreri și Reflecții: Evaluarea Bursei Internaționale de Spectacole de la Sibiu (SIPAM) din 2023

2024

11-Apr-2024


Te îndoiești în privința participării tale la SIPAM 2024? Vezi câteva din feedback-urile de anul trecut.

Andy Beecroft - Marketplace Manager pentru Honey Pot, International Arts Marketplace (AUSTRALIA):
Timpul și vizita mea în România și la Sibiu Performing Arts Market au fost foarte speciale. Cunoscând dinainte dimensiunea și reputația sa ca festival și bursă, am fost încântat să o experimentez cu ochii mei și nu am fost dezamăgit. Teatrul și arta stradală curg prin venele acestui festival și este foarte impresionant să le vezi în tot orașul, de pe străzile pietruite până la numeroasele spații de teatru.

Anuki Kvinikadze - Manager de relații internaționale Sokhumi State Drama Theatre (GEORGIA):
Experiența mea la Sibiu Performing Arts Market a fost cu adevărat excepțională. A oferit o platformă unică pentru artiști, manageri culturali și instituții de artele spectacolului pentru a se reuni la scară globală. Piața a integrat atât elemente în persoană, cât și online, creând un mediu dinamic și incluziv pentru participanți. Oportunitatea de a intra în contact cu profesioniști din domeniul artelor spectacolului din întreaga lume a fost neprețuită, iar eu am avut posibilitatea de a-mi prezenta proiectele artistice, de a face schimb de idei și de a stabili colaborări promițătoare. Piața Artelor Spectacolului de la Sibiu nu numai că a oferit o gamă diversă de experiențe artistice, dar a încurajat și un sentiment de comunitate între participanți.

Hui Zhu - Programming & Branding Manager Shanghai Jing'an Modern Drama Valley Festival (CHINA)
 Am fost onorată să fiu invitată să particip la Sibiu Performing Arts Market. Nu este doar o activitate bine organizată, ci și o platformă excelentă pentru a intra în contact cu colegii care sunt, de asemenea, implicați în domeniul artelor spectacolului. Prin intermediul SIPAM, am făcut schimb de opinii și am discutat despre preocupările comune. Pentru mine personal, a fost, de asemenea, o experiență prețioasă pentru dezvoltarea viitoarei mele cariere.

Teresa Brayshaw - Principal Lecturer, Theatre Maker, Feldenkrais Practitioner, Wellbeing Coach (ENGLAND)
Sesiunile de deschidere se simt întotdeauna pline de potențial, iar spiritul de schimb și de dialog, care sunt esențiale pentru festival, sunt încurajate și celebrate. Mă bucur să întâlnesc noii directori și programatori ai festivalului, precum și artiștii și organizațiile care participă în fiecare an și aștept cu nerăbdare conversațiile care urmează. Sesiunea de "întâlniri rapide" a fost deosebit de semnificativă pentru mine în acest an - și am văzut o mulțime de schimburi bogate și conexiuni de calitate care au avut loc în acest spațiu.

*Înscrierile sunt acum închise.

Sugestii similare