Pitch Project

Oportunități

Vino alături de noi la Bursa Internațională de Spectacole de la Sibiu pentru o oportunitate palpitantă de a fi martorul spiritului inovator al pasionaților de artele spectacolului. Sesiunea Pitch Project Session servește drept platformă pentru creatori, producători și artiști care își prezintă spectacolele, căutând parteneriate, colaborări și sprijin pentru a da viață viziunilor lor.


Pregătiți-vă pentru un val de creativitate! Suntem bucuroși să vă anunțăm că la mijlocul lunii Mai vom anunța cele 10 spectacole câștigătoare pentru sesiunea Pitch Project Session din acest an. Aceste proiecte, care vor fi atent selectate de către jurații noștrii, promit să captiveze publicul și să depășească limitele artelor spectacolului.


Faceți cunoștință cu juriul:

Lisa Richards Toney - Președinte și CEO - Association of Performing Arts Professionals (APAP)
Shona McCarthy - Director Executiv - Edinburgh Festival Fringe Society
Harold David - Co-președinte - Festival Off Avignon
Kee Hong Low - Director Artistic - Factory International, Manchester
Anthony Sargent - Consultant - Anthony Sargent CBE
Vicențiu Rahău - Indoor Programme & Coordinator - Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Sesiunea Pitch Project:


Scufundă-te într-o varietate dinamică de proiecte care îmbrățișează teatrul, dansul, muzica și spectacolele interdisciplinare. Fiți martori ai întregului spectru de expresie creativă, deoarece câștigătorii sesiunii Pitch Project Session vor prezenta conceptele, viziunile și obiectivele lor artistice. Obțineți o perspectivă asupra procesului creativ și a inspirației din spatele fiecărui proiect, discutând direct cu oamenii din spatele spectacolelor. După prezentare, jurații vor putea oferi feedback, pune întrebări și oferi informații pentru a  îmbunătăți în continuare proiectele prezentate. Promovați un dialog constructiv și contribuiți la dezvoltarea lucrărilor emergente în cadrul acestui schimb vibrant de idei și creativitate.


SIPAM:


Intrați în contact cu profesioniști din industrie, artiști și potențiali colaboratori în timpul sesiunilor de networking, unde puteți face schimb de idei, explora potențiale parteneriate și crea conexiuni semnificative în cadrul comunității globale a artelor spectacolului. Descoperiți oportunități de colaborare, coproducție, finanțare și distribuție, pe măsură ce producătorii, prezentatorii și părțile interesate își exprimă interesul de a sprijini proiecte promițătoare, punând bazele unor colaborări viitoare și schimburi internaționale.


Înregistrare:


Înscrierile pentru ediția din acest an a sesiunii Pitch Project Session sunt închise, dar rămâneți aproape pentru a afla despre viitoarele oportunități de a participa și de a vă implica în comunitatea domeniului artelor spectacolului. Fiți cu ochii pe site-ul nostru și pe siturile noastre de socializare pentru actualizări privind evenimentele viitoare. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la edițiile viitoare ale Bursei Internaționale de Spectacole de la Sibiu și să continuăm să încurajăm creativitatea și colaborarea în industria artelor spectacolului. 

Articole similare