Înscriere

Oportunități

Dragi participanți și prieteni,

  Ne pare rău să vă informăm că perioada de înregistrare pentru ediția din acest an a Bursei Internaționale de Spectacole de la Sibiu (SIPAM) s-a încheiat. Apreciem cu adevărat interesul dumneavoastră de a participa la SIPAM în acest an. Deși nu putem găzdui alte înscrieri pentru această ediție, vă încurajăm călduros să țineți cont de SIPAM pentru oportunități viitoare. Interesul dumneavoastră pentru evenimentul nostru este foarte apreciat și sperăm să ne vedem la SIPAM în anii următori.

Salutări,

Echipa Bursei Internaționale de Spectacole de la Sibiu

 
 *** Cine poate participa:

- Artiști/ Companii/ Agenții - Artiști independenți, companii de teatru care produc spectacole sau alte tipuri de produse culturale: teatru, dans, muzică, circ, performance de stradă, arte vizuale, arte digitale, multidisciplinare și care doresc să își prezinte spectacolele sau portofoliul. 

- Programatori/ Curatori/ Producători/ Directori de teatru și festivaluri - Profesioniști care reprezintă interesele artiștilor sau ale companiilor artistice, produc și promovează spectacole sau alte tipuri de produse culturale. Alături de noi, au posibilitatea de a-și prezenta structura și activitatea.

- Structuri/ Organizații/ Rețele și programe - Profesioniști care, într-un cadru structurat și oficial, găzduiesc și/sau organizează spectacole și evenimente culturale și susțin domeniul artelor spectacolului: piețe de spectacol, evenimente de networking și showcase, centre/instituturi culturale, case de producție, ONG-uri, Capitala Europeană a Culturii, universități/școli. Această categorie este pregătită să susțină și să sprijine domeniul artelor spectacolului.


Articole similare