Categorii de acces

Oportunități

Participanții la Bursa de Spectacole de la Sibiu se pot înscrie la una dintre categoriile de mai jos:
 
 
1.    Artiști /Companii/ Agenții - Artiști independenți, companii de teatru care produc spectacole sau alte tipuri de produse culturale: teatru, dans, muzică, circ, artă stradală, artă vizuală, artă digitală, film, artă multidisciplinară și vor să își prezinte unul dintre spectacole sau portofoliul de spectacole.
 
2.    Programatori/Curatori/Producători/ Directori de teatru și festival- Profesioniști care reprezintă artiștii și companiile artistice; produc și promovează spectacole sau alte tipuri de produse culturale. Alături de noi, ei au ocazia să-și prezinte organizația și munca.
 
3.    Structuri/ Organizații/ Burse/ Programe – Profesioniști care, într-un cadru organizat și oficial, găzduiesc și/sau organizează spectacole și evenimente artistice și sprijină domeniul artelor spectacolului; de exemplu: burse de spectacole, evenimente de networking & conferințe, centre/institute culturale, case de producție, ONG-uri, Capitală Europeană a Culturii, universități /școli etc.
 

!!! Participarea la Bursă se face exclusiv pe baza completării formularului de înscriere, în intervalul de timp stabilit de organizatori.

Articole similare