Copyright


Notificare de Drept de Autor


© 2024 bursadespectacole.ro. Toate Drepturile Rezervate.


Proprietatea Dreptului de Autor

Conținutul afișat pe site-ul bursadespectacole.ro, inclusiv, dar fără a se limita la text, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio, descărcări digitale și software, este proprietatea bursadespectacole.ro sau a furnizorilor săi de conținut și este protejat de legile drepturilor de autor din România și internaționale. Compilarea tuturor conținuturilor de pe acest site este proprietatea exclusivă a bursadespectacole.ro și este, de asemenea, protejată de legile drepturilor de autor din România și internaționale.


Licență de Drept de Autor

BursaDeSpectacole.ro vă acordă o licență limitată pentru a accesa și a utiliza acest site web pentru uz personal și nu pentru a-l descărca (altfel decât cache-ul paginilor) sau a-l modifica, sau orice parte a acestuia, exceptând cu consimțământul scris exprimat al bursadespectacole.ro. Această licență nu include nicio revânzare sau utilizare comercială a acestui site sau a conținutului său; orice colectare și utilizare a oricăror liste de produse, descrieri sau prețuri; orice utilizare derivată a acestui site sau a conținutului său; orice descărcare sau copiere a informațiilor contului în beneficiul altui comerciant; sau orice utilizare a mineritului de date, roboților sau altor unelte similare de colectare și extracție a datelor.


Încălcarea Dreptului de Autor

Dacă credeți că opera dumneavoastră a fost copiată și este accesibilă pe bursadespectacole.ro într-un mod care constituie o încălcare a dreptului de autor, vă rugăm să ne contactați cu următoarele informații: (a) identificarea operei protejate de dreptul de autor pe care susțineți că a fost încălcată; (b) identificarea materialului de pe bursadespectacole.ro pe care susțineți că încalcă drepturile de autor, cu suficiente detalii pentru a ne permite să-l localizăm pe site; (c) adresa dumneavoastră, numărul de telefon și adresa de email; (d) o declarație din partea dumneavoastră prin care afirmați că aveți o credință bună că utilizarea contestată nu este autorizată de proprietarul dreptului de autor, agentul său sau legea; (e) o declarație făcută de dumneavoastră, sub pedeapsa de sperjur, că informațiile furnizate în notificarea dumneavoastră sunt exacte și că sunteți proprietarul dreptului de autor sau autorizat să acționați în numele proprietarului dreptului de autor.


Modificări ale Acestei Notificări de Drept de Autor

bursadespectacole.ro își rezervă dreptul de a modifica această notificare de drept de autor în orice moment. Utilizarea continuă a site-ului după orice astfel de modificări semnifică acceptarea dumneavoastră a acestor schimbări.


Pentru orice alte informații sau pentru a raporta o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați la office@sibiuartsmarket.ro.