Ce este Therme Forum?

2024

11-Apr-2024


Therme Forum găzduiește evenimente la nivel mondial, cu accent pe găsirea de soluții la cele mai presante întrebări ale epocii noastre. Abordarea sa multidisciplinară reunește gânditori de frunte din domeniul artei, designului, arhitecturii, sociologiei, etnografiei, antropologiei, geografiei, politicii, științei mediului, fiziologiei, psihologiei și economiei pentru a găsi noi abordări inovatoare.

Therme Forum: Teatru și arhitectură este o structură asociată festivalului, dedicată modului în care proiectarea arhitecturală, programarea, tehnologia și evoluția comunităților noastre vor forma teatrele și experiența participativă a viitorului. Evenimentul se traduce prin o serie de conversații cu arhitecți, designeri, artiști și manageri culturali de talie mondială, despre teatru și valoarea investițiilor ample, cu viziune, în cultură.

Therme Forum inspiră și provoacă participanții printr-o examinare a exemplelor istorice, a perspectivelor, a celor mai bune practici și a tendințelor din întreaga lume. Prin dialogurile variate, participanții la eveniment examinează legătura dintre artele spectacolului și clădirile acestora și modul în care această relație modelează și influențează comunitatea, din punctul de vedere al durabilității financiare și sociale, precum și al evoluției artei performative.

*Pentru mai multe informații despre ThermeGroup urmăriți website-ul lor:

Sugestii similare