Câștigătorii sesiunii Pitch Project

2024

21-May-2024


Bursa Internațională de Spectacole de la Sibiu (SIPAM) este încântată să anunțe spectacolele selectate pentru mult așteptata sesiune de Pitch Project. Dintr-o serie de propuneri excepționale, juriul a ales  10 spectacole care reprezintă creativitate și excelență artistică remarcabile.

Evenimentele SIPAM sunt programate să aibă loc în perioada 24-27 iunie 2024. Sesiunea Pitch Project Session, în cadrul căreia veți avea ocazia să vă prezentați proiectul, este programată pentru 25 iunie, la ora 11:30. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că, deși ne străduim să menținem programul, este posibil să se aplice modificări pe măsură ce finalizăm programul.

Fără alte formalități, iată care sunt spectacolele alese de juriul nostru sunt:

  1. Limbo - Chloé Charody Creations
  2. My Deerhunter - fix+foxy
  3. Triptico #2 - Estévez / Paños y Compañía.
  4. Burnout Paradise - Pony Cam
  5. Escalate - Throw Catch Collective
  6. On the way to school - Cia. Campi
  7. HUMANS. For Sale - German State Theatre Timișoara
  8. All the sex I've ever had - Mammalian Diving Reflex
  9. ⁠Non-stop - Circus Oz
  10. Ten thousand Tones of Moonlight - Fengling Productions

Aceste proiecte selectate promit să captiveze publicul și să contribuie la imaginea culturală a SIPAM. Rămâneți pe fază pentru actualizări ulterioare privind programul evenimentului și pentru informații suplimentare privind programul.

Haideți să sărbătorim creativitatea și talentul în Sesiunea Pitch Project a Bursei Internaționale de Spectacole de la Sibiu!


Sugestii similare