VIITORUL EDUCAȚIEI ÎN ARTELE SPECTACOLULUI

DISCUȚIE DESCHISĂ
15:00, 26 Jun 2023

Despre


Într-o industrie a artelor spectacolului din ce în ce mai complexă și pluralistă, viitorul educației artistice va fi probabil asociat cu un accent mai mare pe tehnologie, învățare interdisciplinară, creativitate, dezvoltare profesională și accesibilitate. Lideri din mai multe instituții academice din domeniul artelor spectacolului analizează strategiile de promovare a gândirii inovatoare prin consolidarea dezvoltării personale și colective a artiștilor emergenți, prin crearea de noi oportunități, prin angajarea cu alte domenii creative și prin promovarea valorilor care răspund cererii urgente de incluziune și de sustenabilitate pe termen lung.

Participanți:

- Armando Rotondi, Ph.D., conducător de program al masteratului în practici creative de performanță, Institutul de Arte din Barcelona, Spania.

- Brad Krumholz, Ph.D., profesor asistent și șef de producție, Departamentul de teatru al Hunter College, City University of New York (CUNY), SUA.

- Diana Nechit, Ph.D., șef al Departamentului de Teatru și Studii Teatrale, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, România.

- Jennifer Holmes, Ph.D., director executiv, Sands College of Performing Arts, Pace University, SUA.

-Pawit Mahasarinand, Ph.D., co-fondator al Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru, profesor asistent și fost președinte al Departamentului de Artă Dramatică, Universitatea Chulalongkorn, Thailanda.

- Raelle Myrick-Hodges, regizoare, producătoare și profesoară invitată, Universitatea de Arte și Universitatea Cornell, SUA.

Data și locația


26 Jun 2023 15:00

-

26 Jun 2023 16:00

Hotel MyContinental- Faust Hall