CONFERINȚA DE DESCHIDERE A BURSEI DE SPECTACOLE DE LA SIBIU

SESIUNE DE DESCHIDERE
10:00, 26 Jun 2023

Despre


Bursa de Spectacole de la Sibiu s-a transformat într-o platformă globală care reunește artiști, producători, prezentatori, agenți și manageri și a fost catalizatorul a nenumărate proiecte internaționale de colaborare. Timp de douăzeci și șase de ani, Bursa a consolidat misiunea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și a fost recunoscută ca fiind singurul forum regional angajat să pună întrebări provocatoare, să găsească soluții, să construiască punți de legătură, să realizeze colaborări și să încurajeze programe artistice de înaltă calitate pe toate continentele.

Cuvânt de deschidere rostit de Constantin Chiriac, președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și al Bursei de Spectacole de la Sibiu, România, și Octavian Saiu, conferențiar, cercetător și critic de teatru, România.

Cu participarea lui Nivine Khaled, director al Departamentului de limbă franceză și diversitate a culturilor francofone din cadrul Organizației Internaționale a Francofoniei, Egipt. 

Cu participarea lui Matei Vișniec, dramaturg premiat.

Moderat de Cosmin Chivu, președinte al The Actors Studio Drama School MFA Program, SUA, și Oana Marin, coordonator al Bursei de Spectacole de la Sibiu, România.

Data și locația


26 Jun 2023 10:00

-

26 Jun 2023 11:00

Hotel MyContinental- Faust Hall