ÎNTÂLNIRI ȘI CURSURI CU MARI COREGRAFI: SIMON MAYER

ATELIER
14:00, 26 Jun 2023

Despre


Simon Mayer este performer, coregraf, muzician, curator de festivaluri și facilitator de workshopuri. S-a născut în Austria și a studiat la Școala de Balet a Operei de Stat din Viena și la Performing Arts and Research Studios din Bruxelles (P.A.R.T.S.). Simon a fost membru al Baletului Operei de Stat din Viena și a lucrat, printre altele, pentru Anne Teresa de Keersmaeker / Rosas (The Song), Wim Vandekeybus (Frisking) și Zita Swoon.

Ca muzician și cântăreț, a cântat și compus pentru/cu trupe de genul dintre heavy metal, muzică experimentală și folk și a lansat mai multe albume muzicale. Lucrările coregrafice ale lui Simon includ solo-uri, duete, spectacole de grup, lucrări pentru spații publice și producții de operă care sunt prezentate la nivel internațional. A primit premiul pentru artist remarcabil din partea Cancelariei Austriei în 2017 și premiul Annerkennungspreis des Lande Oberösterreich în 2018.

Simon Mayer este profesor invitat internațional, facilitând ateliere de lucru în diferite festivaluri și universități. Abordarea sa ca profesor și facilitator se concentrează pe expresia corporală completă, pe exprimarea emoțională și pe întruchipare. În lucrările sale artistice și în activitățile de facilitare include experiența sa în domeniul dansului contemporan și tradițional, al lucrului cu respirația și al expresiei vocale, precum și inspirații din formarea sa în Tantra, Trance Cognitivă și practica Mindfulness. În 2019, Simon a început să lucreze împreună cu Corine Sombrun/Trance Science la creațiile sale artistice și în calitate de cofacilitator pentru Atelierele de Trance Cognitivă Autoindusă.

http://www.simonmayer.at/

Acest eveniment se va desfășura în limba engleză. 
Accesul se face pe bază de înregistrare, în funcție de disponibilitate, la următorul link: https://sibiuperformingartsmarket.formstack.com/forms/meetings_and_classes_with_great_choreographers_2023

Data și locația


26 Jun 2023 14:00

-

26 Jun 2023 16:00

CJPCT "CINDRELUL - JUNII" SIBIU