Despre noi

Mai multe

Oportunități

Mai multe

Cine poate participa

Mai multe

Bursa de spectacole Sibiu

Iunie 24-27, 2024

Vedeți participanții noștri


PITCH PROJECT

Vino alături de noi la Bursa Internațională de Spectacole de la Sibiu pentru o oportunitate palpitantă de a fi martorul spiritului inovator al pasionaților de artele spectacolului. Sesiunea Pitch Project Session servește drept platformă pentru creatori, producători și artiști care își prezintă spectacolele, căutând parteneriate, colaborări și sprijin pentru a da viață viziunilor lor.
Pregătiți-vă pentru un val de creativitate! Suntem bucuroși să vă anunțăm că la mijlocul lunii Mai vom anunța cele 10 spectacole câștigătoare pentru sesiunea Pitch Project Session din acest an. Aceste proiecte, care vor fi atent selectate de către jurații noștrii, promit să captiveze publicul și să depășească limitele artelor spectacolului.
Faceți cunoștință cu juriul pentru sesiunea de Pitch Project de la Bursa Internațională de Spectacole de la Sibiu

Vă prezentăm juriul sesiunii de Pitch Project de anul acesta de la Sibiu International Performing Arts Market. Acești profesioniști din peisajul global al artelor spectacolului sunt pregătiți să ofere perspective și îndrumări participanților care vor avea șansa de a-și prezenta viziunile creative.

Evenimente 2024

Vezi toate