Registration call launch

Comunicat de presă

01-Mar-2024


Dragi participanți și prieteni,

Din păcate, trebuie să vă anunțăm că înscrierile pentru Bursa Internațională de Spectacole de la Sibiu sunt oficial ÎNCHISE!

Ediția din acest an a Bursei Internaționale de Spectacole de la Sibiu a oferit participare GRATUITĂ, oferind acces la toate evenimentele bursei, inclusiv la mult așteptata sesiune SPEED NETWORKING. Sperăm că ați profitat de această oportunitate unică de a vă conecta cu profesioniști de top din industrie, de a face schimb de idei și de a vă extinde rețeaua.

Înscrierile dvs. au fost așteptate cu nerăbdare, iar noi am fost entuziasmați de posibilitatea de a descoperi lucrările dvs. remarcabile. Le mulțumim din suflet tuturor participanților înregistrați.

Deși înscrierile pentru acest an s-au încheiat, vă încurajăm să fiți atenți la viitoarele oportunități de a vă implica în SIPAM. Sprijinul și implicarea dumneavoastră continuă sunt de neprețuit pentru noi și așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în viitor.

Salutări,

Echipa Bursei Internaționale de Spectacole de la Sibiu

 
 *** Cine poate participa:

- Artiști/ Companii/ Agenții - Artiști independenți, companii de teatru care produc spectacole sau alte tipuri de produse culturale: teatru, dans, muzică, circ, performance de stradă, arte vizuale, arte digitale, multidisciplinare și care doresc să își prezinte spectacolele sau portofoliul. 

- Programatori/ Curatori/ Producători/ Directori de teatru și festivaluri - Profesioniști care reprezintă interesele artiștilor sau ale companiilor artistice, produc și promovează spectacole sau alte tipuri de produse culturale. Alături de noi, au posibilitatea de a-și prezenta structura și activitatea.

- Structuri/ Organizații/ Rețele și programe - Profesioniști care, într-un cadru structurat și oficial, găzduiesc și/sau organizează spectacole și evenimente culturale și susțin domeniul artelor spectacolului: piețe de spectacol, evenimente de networking și showcase, centre/instituturi culturale, case de producție, ONG-uri, Capitala Europeană a Culturii, universități/școli. Această categorie este pregătită să susțină și să sprijine domeniul artelor spectacolului.


Sugestii similare