Categorii de acces

Categorii de acces


Participanții la Bursa de Spectacole de la Sibiu se pot înscrie la una dintre categoriile de mai jos:
 
 
1.    Artiști /Companii/ Agenții - Artiști independenți, companii de teatru care produc spectacole sau alte tipuri de produse culturale: teatru, dans, muzică, circ, artă stradală, artă vizuală, artă digitală, film, artă multidisciplinară și vor să își prezinte unul dintre spectacole sau portofoliul de spectacole.
 
2.    Programatori/Curatori/Producători/ Directori de teatru și festival- Profesioniști care reprezintă artiștii și companiile artistice; produc și promovează spectacole sau alte tipuri de produse culturale. Alături de noi, ei au ocazia să-și prezinte organizația și munca.
 
3.    Structuri/ Organizații/ Burse/ Programe – Profesioniști care, într-un cadru organizat și oficial, găzduiesc și/sau organizează spectacole și evenimente artistice și sprijină domeniul artelor spectacolului; de exemplu: burse de spectacole, evenimente de networking & conferințe, centre/institute culturale, case de producție, ONG-uri, Capitală Europeană a Culturii, universități /școli etc.
 

!!! Participarea la Bursă se face exclusiv pe baza completării formularului de înscriere, în intervalul de timp stabilit de organizatori.

Alte sugestii

Pitch Project
Informații utile
Înscriere
Pachete și tarife
Participarea la Bursă